Vi anbefaler

Regntøj hvad skal jeg købe

Posted by admin | gode tilbud | torsdag 28 juli 2011 20:04

 

regntøj cykel

Regntøj, ja der måtte naturligvis komme et indlæg omkring regntøj. Jeg gætter på du lige som jeg selv er ved at være træt af den mængde nedbør de seneste måneder har givet os.

Så hvis du har fundet dette indlæg er det sikkert fordi du er på udkig efter hvilket regntøj som er værd at købe. Efter utallige søgninger og gennemlæsning af indlæg omhandlende regntøj så var jeg efterhånden nået frem til at valget stod mellem Asivik og Helly Hansen.

Efterfølgende fandt jeg også en test af regntøj hvor de lå nummer 1 og 2. Helly Hansen lå nummer 1 og Asivik 2.

Da jeg er lidt nærig anlagt og Helly Hansen sættet var lidt for dyrt i forhold til min pengepung så havde jeg til hensigt at købe Asivik indtil jeg stødte på nedenstående online butik som bla. sælger Helly Hansen regtøj med store rabatter.

Regntøj

Ingen kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

Tilføj kommentar

You must be logged in to post a comment.